Webdesign / hosting

Op zoek naar iemand die een website voor u kan maken of uw huidige website kan vernieuwen of verbeteren?

Laat uw website maken door Schroën Online Marketing, inclusief domeinnaam en website hosting! Door gebruik te maken van het Content Management Systeem (CMS) van WordPress bouwen wij een volledig gepersonaliseerde website die vervolgens eenvoudig zelf bij te houden is. Heeft u liever iemand die dit allemaal voor u uit handen neemt? Geen probleem, wij helpen u hier graag bij!

Een schitterende website die past bij uw bedrijf én doelgroep.

Schroën Online Marketing maakt websites op maat. Niet alleen met het oog op uw bedrijf, maar ook met de focus op uw doelgroep. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en vormgeven van websites. Geheel in uw huisstijl en aansluitend bij uw behoeften en identiteit.

Ontdek meer
Website Showcase SOM

Interessant? Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Contact opnemen

Persoonlijke Website Ontwikkelaar

Bij Schroën Online Marketing heeft u slechts te maken met één persoon. Dit betreft Stefan Schroën of partner Luke Heijnen. Zo beschikt u over een persoonlijke website ontwikkelaar. Samen kijken we naar het functionele en creatieve ontwerp van de website, waarbij de identiteit van uw bedrijf en de doelgroep centraal staan.

Zelf beheren

Omdat we bij Schroën Online Marketing gebruikmaken van WordPress kunt u na oplevering van de website eenvoudig zelf de website beheren. Even snel een bericht plaatsen, een project uploaden of een foto vervangen? U beheert de website kosteloos zelf. Wilt u hier zelf geen omkijken naar hebben? Dan nemen wij dit werk ook graag uit handen!

Gevonden worden door Google

Een hoge online vindbaarheid is essentieel voor het succes van uw website. Daarom creëren en optimaliseren we de content op uw website voor belangrijke zoekwoorden voor een betere online vindbaarheid. Daarnaast wordt bij het bouwen van de website constant rekening gehouden met alle technische SEO aspecten.

Exclusief voor Webdesign/hosting wordt samengewerkt met partner Packiejan Design!

Ontdek Packiejan

Webdesign en Webhosting Limburg en Noord-Brabant

Schroën Online Marketing is gevestigd op de Pastoor Geurtsstraat 4 in Beringe (Limburg). Daarmee zijn we voornamelijk actief in de gemeente Peel & Maas (waaronder Panningen en Helden) en de regio’s Venlo, Horst, Deurne, Roermond en Weert.

Bent u dus op zoek naar een iemand die websites voor u kan maken in Limburg of Noord-Brabant, dan bent u bij Schroën Online Marketing aan het juiste adres! Daarnaast zijn wij uiteraard ook beschikbaar voor bedrijven buiten deze regio’s.

Tijd voor een kennismakingsgesprek?

Neem nu contact met ons op en maak gratis en geheel vrijblijvend een afspraak!