Voor iedere communicatievorm kunt u bij Schroën Online Marketing terecht. Wij ontwerpen niet alleen logo’s en ontwikkelen huisstijlen, maar maken ook drukwerk zoals visitekaartjes, flyers en uitnodigingen. Zowel voor bedrijven als particulieren! 

Klanttevredenheid

Bij Schroën Online Marketing kijken we bij het ontwerpen van grafische content naar wat u als klant belangrijk vindt. Een ontwerp moet passen bij uw identiteit én doelgroep. Wij zijn pas tevreden met het eindresultaat wanneer u dat ook bent!

Ontwerpproces

Voor het ontwerpen van uw communicatieboodschap wordt allereerst een ontwerpbriefing gehouden. Hierin worden de belangrijkste wensen van u als klant besproken en genoteerd. In dit gesprek moet grofweg duidelijk worden hoe de boodschap eruit komt te zien.

Vervolgens begint het leukste onderdeel: Conceptontwikkeling! Op basis van de informatie die wij van u hebben ontvangen, beginnen wij aan de ontwikkeling van een eerste conceptversie. Hiervoor staan wij constant in contact met u om direct uw ontwerpwensen te verwezenlijken.

Na een aantal conceptversies wordt het ontwerp definitief afgerond. U ontvangt daarna uiteraard alle bestanden die u mogelijk nodig heeft voor het publiceren van uw boodschap.

Recente projecten

Stefan Schroën

Over Stefan Schroën

Ik ben begonnen als ondernemer van Schroën Online Marketing gedurende mijn hbo-bachelor International Marketing, met als verdieping de minor Digital Marketing & Data. Met mijn bedrijf wil ik ondernemers ondersteunen en ontzorgen bij een verscheidenheid aan marketingactiviteiten en -werkzaamheden.

Geef een reactie