Google AdWords

Zorg ervoor dat uw bedrijf beter gevonden wordt door potentiële klanten. Adverteer op 's wereld meest gebruikte zoekmachine en vergroot zo uw online vindbaarheid en merkbekendheid.

Google AdWords (SEA)

Wilt u direct gevonden worden op belangrijke zoekwoorden? Met Google AdWords is het mogelijk om advertenties te plaatsen boven de organische zoekresultaten van Google!

Google AdWords uitbesteden aan Schroën Online Marketing betekent dat u een persoonlijke Google AdWords specialist krijgt die Google AdWords campagnes voor u creëert, beheert en optimaliseert. Daarnaast is hij helemaal op de hoogte van de laatste SEA (Search Engine Advertising) trends.

Ontdek meer
sea ipad

Schroën Online Marketing is een (online) marketing en advies bureau met een persoonlijke online marketing specialist om u volledig te ontzorgen van alle marketing gerelateerde werkzaamheden!

Persoonlijke AdWords specialist

Bij Schroën Online Marketing heeft u slechts te maken met één persoon: Stefan Schroën, uw persoonlijke AdWords specialist. Samen bekijken we hoe Google AdWords kan bijdragen aan de groei van uw bedrijf. Hiervoor worden campagnes, advertentiegroepen, conversies en doelen opgesteld om uw bedrijf en website te promoten. Schroën Online Marketing creëert, beheert en optimaliseert AdWords campagnes met een persoonlijke SEA specialist!

Data-Driven Marketing

Schroën Online Marketing baseert zich niet op basis van onderbuikgevoelens, wij maken gebruik van aantoonbare data, ofwel Data-Driven Marketing. Op deze manier krijgen we inzicht in klantgedrag en -klantbehoeften, waardoor de klant nog meer centraal komt te staan. Door Data-Driven Marketing toe te passen kunnen we uw AdWords campagnes verder optimaliseren en efficiënter omgaan met het beschikbare advertentiebudget.

Beheersbare kosten en maandelijkse rapportage

Net als bij Google AdWords betaalt u bij Schroën Online Marketing ook alleen voor resultaat! Elke maand ontvangt u een overzichtelijke factuur met een omschrijving van de werkzaamheden die uw persoonlijke AdWords specialist heeft uitgevoerd. Daarnaast ontvangt u iedere maand een duidelijk overzicht van de prestaties van uw Google AdWords campagnes.

Interessant? Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Contact opnemen

Google AdWords Specialist Limburg en Noord-Brabant

Schroën Online Marketing is gevestigd op de Pastoor Geurtsstraat 4 in Beringe (Limburg). Daarmee zijn we voornamelijk actief in de gemeente Peel & Maas (waaronder Panningen en Helden) en de regio’s Venlo, Horst, Deurne, Roermond en Weert.

Bent u dus op zoek naar een Google AdWords Specialist Specialist in Limburg of Noord-Brabant, dan bent u bij Schroën Online Marketing aan het juiste adres! Daarnaast zijn wij uiteraard ook beschikbaar voor bedrijven buiten deze regio’s.

Tijd voor een kennismakingsgesprek?

Neem nu contact met ons op en maak gratis en geheel vrijblijvend een afspraak!