Bent u ondernemer en lukt het u niet om naast uw dagelijkse werkzaamheden ook nog uw bedrijf succesvol te promoten? Maak nu kennis met Schroën Online Marketing: Uw Persoonlijke (Online) Marketeer.

Wat doet Schroën Online Marketing?

Schroën Online Marketing is een (online) marketing- en adviesbureau met een persoonlijke online marketing specialist om u volledig te ontzorgen van alle marketing gerelateerde werkzaamheden! Speciaal voor ondernemers die wel wat hulp kunnen gebruiken bij het promoten van hun bedrijf. Bent u dus op zoek naar iemand die u kan helpen met Zoekmachine Marketing, Grafische Vormgeving, Webdesign of andere marketingactiviteiten? Dan bent u bij Schroën Online Marketing aan het juiste adres!

Vernieuwde website

Schroën Online Marketing heeft zojuist een totaal vernieuwde website gelanceerd! Hiervoor hebben wij gebruik gemaakt van het WordPress CMS (Content Management Systeem) om ervoor te zorgen dat de website volledig gepersonaliseerd kan worden én voorzien is van de nieuwste technieken. De vernieuwde website is onderdeel van onze dienst Webdesign/hosting en is vanaf nu beschikbaar via www.schroenonlinemarketing.nl.

Op onze vernieuwde website vindt u informatie over de verschillende diensten van Schroën Online Marketing, een portfolio om eerdere projecten te bekijken én kunt u eenvoudig contact met ons opnemen indien u vragen heeft of graag een afspraak wilt maken.

Maandelijkse blogs

Elke maand wordt een nieuwe blog toegevoegd op www.schroenonlinemarketing.nl/blog. Hier worden artikelen gepubliceerd over Schroën Online Marketing en interessante trends & ontwikkelingen m.b.t. Online Marketing in het algemeen. Daarnaast worden exclusieve tips- en tricks gegeven die aansluiten op het aanbod van Schroën Online Marketing.

Wilt u dus niks missen over Zoekmachine Marketing, Grafische Vormgeving en Webdesign? Volg Schroën Online Marketing dan op Facebook én LinkedIn of houdt onze blogpagina in de gaten. Zo blijft u altijd op de hoogte van alles dat met Online Marketing te maken heeft.

Uitgebreider aanbod

Naast het vernieuwen van de website en de maandelijkse blogs heeft Schroën Online Marketing ook een nieuwe dienst geïntroduceerd: Full-Service (Online) Marketing.

Heeft u het te druk om zelf bezig te zijn met het promoten van uw bedrijf en bent u op zoek naar iemand die al uw (online) marketing gerelateerde werkzaamheden op kan pakken? Dan biedt Schroën Online Marketing nu als full-service (online) marketingbureau een compleet pakket dat precies afgestemd wordt op de behoeften van uw bedrijf. Wij voorzien u als persoonlijke online marketeer van advies en helpen bij het ontwikkelen én uitvoeren van uiteenlopende marketingactiviteiten en -werkzaamheden. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.schroenonlinemarketing.nl/full-service-online-marketing.

Het complete aanbod van Schroën Online Marketing vindt u hier.

Stefan Schroën

Over Stefan Schroën

Ik ben begonnen als ondernemer van Schroën Online Marketing gedurende mijn hbo-bachelor International Marketing, met als verdieping de minor Digital Marketing & Data. Met mijn bedrijf wil ik ondernemers ondersteunen en ontzorgen bij een verscheidenheid aan marketingactiviteiten en -werkzaamheden.

Geef een reactie