Schroën Online Marketing introduceert een nieuwe dienst! Heeft u het te druk om zelf bezig te zijn met het promoten van uw bedrijf en bent u op zoek naar iemand die al uw (online) marketing gerelateerde werkzaamheden op kan pakken? Kijk voor de meest uitgebreide informatie op de dienstpagina.

Totaaloplossing voor uw Online Marketing

Schroën Online Marketing biedt als full-service (online) marketingbureau een compleet pakket dat precies afgestemd wordt op de behoeften van uw bedrijf. Wij voorzien u als persoonlijke online marketeer van advies en helpen bij het ontwikkelen én uitvoeren van uiteenlopende marketingactiviteiten en -werkzaamheden. We passen onze services aan op de marketingbehoeften van uw bedrijf. Daarom zetten we enkel marketinginstrumenten in die bijdragen aan het behalen van uw bedrijfsdoelen.

Data-Driven Marketing

Schroën Online Marketing baseert zich niet op basis van onderbuikgevoelens, wij maken gebruik van aantoonbare data, ofwel Data-Driven Marketing. Op deze manier krijgen we inzicht in klantgedrag en klantbehoeften, waardoor de klant nog meer centraal komt te staan. Door Data-Driven Marketing toe te passen kunnen we uw marketingactiviteiten verder optimaliseren en efficiënter omgaan met het beschikbare marketingbudget.

Online Marketing Limburg en Noord-Brabant

Schroën Online Marketing is gevestigd op de Pastoor Geurtsstraat 4 in Beringe, Noord-Limburg. Daarmee zijn we voornamelijk actief in de gemeente Peel & Maas (waaronder Panningen en Helden) en de regio’s Venlo, Horst, Deurne, Roermond en Weert.

Bent u dus op zoek naar een Full-Service (Online) Marketingbureau of Online Marketing Specialist in Limburg of Noord-Brabant, dan bent u bij Schroën Online Marketing aan het juiste adres! Daarnaast zijn wij uiteraard ook beschikbaar voor bedrijven buiten deze regio’s.

Stefan Schroën

Over Stefan Schroën

Ik ben begonnen als ondernemer van Schroën Online Marketing gedurende mijn hbo-bachelor International Marketing, met als verdieping de minor Digital Marketing & Data. Met mijn bedrijf wil ik ondernemers ondersteunen en ontzorgen bij een verscheidenheid aan marketingactiviteiten en -werkzaamheden.

Geef een reactie